Gastenboek

Hoi allemaal Laat een bericht achter met uw mailadres en u ontvangt in de maand oktober via de mail een kortingsbon van €2,50. Deze bon is in te leveren bij een workshop scrapbooken of bij een kinderfeestje.

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door Vianey Job, 16. aug, 2017
Wat een mooie site, ziet er allemaal netjes uit.
Geschreven door Lisbeth, 27. mei, 2016
Once upon a time, was er een jongen. Hij woonde in een dorpje dat niet meer bestaat, in een huis dat niet meer bestaat, aan de rand van een veld dat niet meer bestaat, waar alles werd ontdekt, en alles was mogelijk. Een stok kan een zwaard, een steentje kan een diamant, een boom, een kasteel te zijn. Once upon a time, was er een jongen die in een huis woonde over het veld, van een meisje dat niet meer bestaat. Ze maakten een duizend spellen. Ze was koningin en hij was koning. In het najaar licht haar haren straalde als een kroon. Ze verzamelden de wereld in kleine handen vol, en wanneer de hemel donker werd, en ze scheidden met bladeren in hun haar.

Once upon a time was er een jongen die een meisje hield en haar lach was een vraag die hij wilde zijn hele leven antwoordapparaat besteden.

Nieuwe reacties

26.10 | 12:39

Hoi Liesbeth ! Kan Kate (7 jaar) een eigen lampion knutselen? Ik heb ingeschreven via Sjors Creatief en de lampionnenoptocht is 11 november a.s. al !! :-?

...
15.11 | 13:55

Ja het is wel de bedoeling dat je van tevoren opgeeft.
Dat kan via de facebookpagina of via info@decreatievetafel.nl

groetjes Liesbeth Musters

...
15.11 | 13:42

Hoi is t de bedoeling dat je ze van tevoren opgeeft ?
Groetjes Willeke Kagchelland
Schoonzus van Joris van der steen

...
27.08 | 19:39

Leuke pagina liesbethe

...